Prime Living är ett nytänkande företag med fokus på utveckling, som både producerar, bygger, förvaltar samt hyr ut bostäder till studenter runt om i Sverige. Våra bostäder är modernt utrustade till attraktiva hyror runt om i södra och mellersta Sverige.

Vi jobbar aktivt med att förbättra och förenkla för våra hyresgäster genom olika faciliteter och håller ständigt utkik efter nya sätt att utvecklas på både inom miljö och teknik.

Läs mer om våra bostäder i Malmö, Göteborg, Karlstad och Stockholm nedan.

Malmö

Prime Living förvaltar området Kristineberg Park i stadsdelen Oxie, i utkanten av Malmö. Studentlägenheter har färdigställts för studerande både i Malmö och Lund.

Vad finns det för lägenheter?
Lägenheterna hittas på Panelgatan och är mellan 21 och 34 kvm. Samtliga lägenheter har kök eller pentry, kaklat badrum samt balkong eller fransk balkong.

Var ligger det och hur kommer jag dit?
Lägenheterna ligger området Kristineberg Park i stadsdelen Oxie. Från Panelgatan har du cykel- och gångavstånd till Oxie station. Därifrån kan du ta både tåg och buss in till Malmö C som ligger några minuters promenad från universitetet. Cykelavståndet in till universitetet är ca 10km.

Hur anmäler jag mig på en lägenhet?
Lägenheterna förmedlas via Prime Living
malmo@primeliving.se

Närbutiken på Panelgatan 58 i Oxie! Här finns allt från nybakt bröd, varmkorv, specerier, hygienartiklar, godis, lotter mm. Obs butiken är Kontantfri. Öppettider: Måndag-fredag 11.00-20.00. Lördagar 11.00-18.00

Göteborg

208 studentlägenheter, både 1:or och 2:or på Beryllgatan i Tynnered. Lägenheterna är utrustade med: kök, helkaklat badrum med dusch. Samtliga lägenheter har balkong, de flesta med traditionell och en del med fransk balkong.

I området har du närhet både till grönområde, mataffär och goda kommunikationer till city, universitet och högskolor.

Hur anmäler jag mig på en lägenhet?
Lägenheterna förmedlas via Prime Living
beryll@primeliving.se

Stockholm

På Bromstensvägen, i när­heten av Spånga station byggs ca 1100 studentbostäder, 1:or, 2:or och moderna korridorboenden. Kök, kyl/frysfack
Mikrovågsugn, spishäll, Balkong eller fransk balkong, Kakel/klinker i badrum
Tvättmaskin

KONTAKTINFORMATION:
Hemsida: student.primeliving.se
Telefon: 08-410 491 30
Mejl: uthyrning@primeliving.se