Improverket

Improverket är en improvisationsteater i Göteborg och en av dom mest etablerade i staden. Vi finns på kvartersscenen 2Lång på Andra Långgatan 30 i Göteborg. Improverket startades 2005 och drivs och ägs idag av Frida Sundström, Mia Wallin och Tobias Rosén. Varje år spelar Improverket cirka 50 föreställningar på sin hemma scen 2Lång, gör runt 60 företagsuppdrag och driver en kursverksamhet i improvisationsteater med runt 400 kursdeltagare per år. Improvisationsteater är en konstform där ingenting planeras eller skrivs i förväg, utan allt föds i nuet.

På våra kurser, fulla av skratt och värme övar vi oss på att försöka sluta prestera och istället njuta av den hissnande upplevelsen av att inte veta vad som komma skall. Nybörjaren och den erfarna, den blyga och teaterapan, den unga och den gamla, och både chefen, undersköterskan och den mellan jobb. Hon, han och alla däremellan – vi har kurser på alla nivåer, för alla människor.

Tillgänglighet: Funktionsnedsättning är inget hinder för att improvisera och våra kurslokaler på kvartersscenen 2Lång har tillgänglighetsanpassad toalett och ligger på markplan utan trappor.

Våra föreställningar: På våra föreställningar kan ni njuta av god mat & dryck samt avnjuta improvisationsteater på absolut högsta nivå.

Club Bingo! – En oförglömlig kväll med klassiskt bingospel, fina priser och improviserade scener. (Nominerad till årets sinnesorgasm på scenkonstgalan 2016)

Way off Broadway – Svulstigt, glittrigt med känslorna på utsidan. Den improviserade musikalen!

Får jag prata med dig lite!? – Med ett högt tempo och ingen tid att vara någon annanstans än i nuet, kastar vi oss ut för att improviserat skapa fars.

Improverket bjuder in – Vi bjuder in och samlar några av Sveriges alla fantastiska improvisatörer på kvartersscenen 2Lång för att kärleksfullt tävla på liv och död! Typ.

Vem Vinner Valet? – Politik & dramatik i ljuv symbios. Spelas varje valår!

Läs mer om oss och vad vi erbjuder på vår hemsida!

Improverket
Kvartersscenen 2Lång
Andra Långgatan 30
413 27 Göteborg

0760-15 63 63
info@improverket.se
https://www.facebook.com/Improverket-88682347327/
https://www.instagram.com/improverket/