På jakt efter studentlägenhet?

Hos oss på Campus Roslagen hittar du ettor mellan 23 kvm och 45 kvm med kök eller pentry samt egen dusch och toalett. Som student har du 10 månaders hyra, juni och juli är hyresfria (du måste ha flyttat in senast 1 mars första året för att få hyresfritt samma år). I hyran ingår el, värme, varmvatten, i tvättstugorna är det maskiner med självdoserande tvätt- och sköljmedel. Du kan antingen välja att hyra en lägenhet som är möblerad eller omöblerad.

Här får du bland annat tillgång till studentgym, pingisrum, studierum, grillplatser, elljusspår (skidspår vintertid), tennisplan utomhus och idrottshall. Restaurang och café finns på promenadavstånd från bostadsområdet. Du har nära till handelsområden med serviceutbud av butiker, livsmedelsaffär, postservice samt apotek. Området ligger knappt 2,5 km från Norrtälje stadskärna och med ca 10 minuters promenad till bussen.

Pluggar du i Stockholm?
Vilken tur att vi har så bra pendlarmöjligheter. Bussarna till Stockholm går vid högtrafik var 6:e minut och andra tider ca 4 gånger i timmen. På fredags- och lördagsnätter går sista bussen från Stockholm kl 03.30. SL-kort gäller. Bussarna är dubbeldäckare med luftkonditionering och fritt Internet ombord. Restiden utan byten är ca 60 minuter in till city, något som är jämförbart med buss och tunnelbana från Stockholms förorter och närmaste kranskommuner.

Läs mer om oss och se vårt utbud av studentbostäder på vår hemsida, ställ dig i kö redan idag.

Vi ses!